Un sfert de veac dedicat păsărilor și naturii!

  • Post category:Știri
  • Post comments:1 Comment
logo_milvus25_2_atlatszoDacă ne întrebați cum a trecut? Vă răspundem: ca într-o mare familie, cu prietenii pe viață, într-o atmosferă prietenoasă, însă concentrați și dedicați laturii științifice, autentice a muncii noastre de conservare a naturii, de schimbare a mentalităților în privința biodiversității, de implementarea educației durabile. Am fost și suntem dedicați protejării naturii, asigurând viitorul! Fiți alături de noi! Evenimentele pregătite de Grupul Milvus pentru a marca 25 de ani de activitate cuprind:

O zi dedicată observării păsărilor – Heleșteele Iernut!

Nu vă faceți program pentru data de 20 noiembrie! Ar fi păcat să ratați o întâlnire cu ornitologii Grupului Milvus. În această zi de duminică, sperăm noi însorită, lunetele, binoclurile și specialiștii  noștri vă stau la dispoziție. radnot25Pe lacurile de la Iernut, în această perioadă putem observa specii de păsări de apă precum rațe sălbatice, lișița, corcodei, pescăruși, egrete și stârci, cu puțin noroc și câteva specii mai rare, oaspeți nordici precum cufundarii și ferestrașii. Veți observa păsările, veți primi explicații despre viața animalelor sălbatice, veți petrece o zi în natură! Vă așteptăm între orele 10 – 14 pe malul heleșteelor din Iernut! Cum ajungeți acolo? Pe șoseaua E60 între localitatea Iernut și Cuci, veți coti la dreapta pe strada Energeticianului înspre Termocentrală, primul drum spre dreapta vă apropie de lacuri. Continuați tot la dreapta, pe malul primului lac până ajungeți la turnul de observație! https://goo.gl/tCNu0n Cei intersați sunt rugați să ne contacteze la adresele: office@milvus.ro, iulia.vizi@milvus.ro sau pe numărul de telefon 0747416280.

photo25Vernisajul celui de-al VIII-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură Milvus!

Fiți parte a unui vis! Vă invităm la un exercițiu de imaginație plin de aventuri, însă fără niciun efort! Cele 51 de fotografii selectate de un juriu profesionist vă vor purta printr-o multitudine de peisaje, într-o succesiune amețitoare a anotimpurilor. Iar ca experiența să fie întregită, animalele pe care le veți întâlni în aceste instantanee vă vor impresiona, fără a inspira teamă. O călătorie completă prin lume prin intermediul unuia dintre cele mai importante concursuri de fotografie de natură din România! Vernisajul debutează la ora 17.00 în data de 22 noiembrie 2016 în cadrul Muzeului Județean de Istorie (fosta clădire a manutanței) din cadrul Cetății Tîrgu Mureș!

O ocazie de neratat! O vizită la Centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice Rănite din Sînsimion

rehab25Aici, diagnosticarea și tratamentul este implementat de specialiștii Asociației Vets4Wild, iar  reabilitarea și eliberarea animalelor sălbatice este realizată de Grupul Milvus. Volierele și spațiile speciale găzduiesc zeci de animale rănite în fiecare an, într-un mediu propice reabilitării – localitatea Sînsimion! Duminică, 27 noiembrie, cu începere de la ora 12,00 până la orele 16,00 sunteți invitați să participați la ture ghidate în care vă va fi prezentată activitatea Centrului, dar și animalele care sunt cazate în această perioadă la Sînsimion. Vă rugăm să vă anunțați prezența la acest eveniment pentru a putea forma grupurile de vizitare: office@milvus.ro, iulia.vizi@milvus.ro sau pe numărul de telefon 0747416280. Sunteți bineveniți!

Lăsați un comentariu

This Post Has One Comment