Fii bursier Milvus!

Ai vreo idee bună de cercetare, pasionat de o specie, dar nu ai avut vreme sau bani pentru a-ți realiza visul? Atunci trimite-ne proiectul tău! Bursele noastre sunt menite pentru a încuraja studenții (nivel licență sau master) interesați de zoologie, ecologie și/sau protecția naturii în a porni cu dreptul spre o carieră în domeniul protecției naturii.
Noi punem la dispoziția voastră un buget de 4000 RON/proiect, voi trimiteți-ne proiectele voastre! Un juriu format din specialiștii Grupului Milvus va evalua fiecare proiect în parte și va decide câte burse merită susținute financiar. Vom selecta cele mai bune și inovative proiecte care coincid cu obiectivele generale ale Grupului Milvus, teme referitoare la studiul speciilor de animale și plante periclitate și/sau protejate, arii protejate și situri Natura 2000, activități de recensământ sau monitoring.
Încurajăm folosirea bursei pentru finanțarea lucrărilor de licență și disertație, și la cerere, asigurăm bursierilor, consultanță științifică și mentorat.
Anul trecut, la concursul nostru de proiecte s-au înscris 7 de proiecte, din care două au primit finanțare: Brigitta Simon a estimat numărul minim de vizite necesare pentru a clasifica o populație sau o specie de reptilă absentă dintr-un anumit habitat, iar Alexandru Birău a studiat avifauna Ariei de Protecție Specială a Avifaunei Maglavit, bioindicator al gradului de conservare al zonelor umede.

[text style=”color_red”]Vă puteți înscrie până la data de 29 februarie 2020 pe adresa office@milvus.ro sau attila.marton@milvus.ro.[/text]

Succes!

Ghidul solicitantului

Formular

Bursa Milvus – model

Lăsați un comentariu