Légy te is Milvus ösztöndíjas!

Van egy jó kutatási ötleted, de nem volt rá időd vagy pénzed hogy megvalósítsd? Küld el nekünk a projekted és segíthetünk megvalósítani! Ösztöndíjaink olyan alapképzéses vagy mesteris egyetemi hallgatóknak hivatottak segíteni, akik az állattan, ökológia vagy természetvédelem területén kutatnának.
A kutatási ötletek megvalósításához 4000 lejes ösztöndíjat bocsátunk rendelkezésetekre. A beérkezett pályázatokat egyenként értékeli a Milvus Csoport szakértőiből álló zsűri és eldönti, hogy hány ötletet támogat. Kiválasztjuk a legjobb és legeredetibb projekteket, amelyek egybevágnak a Milvus Csoport célkitűzéseivel. Azaz: védett vagy veszélyeztetett állat- és növényfajok, védett és Natura 2000-es területek, felmérési vagy monitoring tevékenységek.
Az ösztöndíj remek lehetőség a szakdolgozat vagy mesteri disszertáció elkészítésének finanszírozására, és ha igényt tartasz rá, természetvédelemben jártas kollegáink mentorként és tudományos tanácsadóként segítik majd a munkádat!
A tavalyi felhívásunkra 7 ötlet érkezett, melyekből kettőt támogattunk: Simon Brigitta megpróbálta megbecsülni, hogy minimum hány kiszállás szükséges ahhoz, hogy megállapíthassuk egy hüllő faj vagy populáció hiányát egy adott élőhelyen, míg Birău Alexandru a Maglavit környéki madárvédelmi területen költő és átvonuló madárfajokat vizsgálta.

[text style=”color_red”]Küldjétek el pályázataitokat 2020. február 29-ig az office@milvus.ro vagy az attila.marton@milvus.ro email címre![/text]

Sok sikert!
Útmutató (RO)

Kitöltőív (RO)

Milvus ösztöndíj- minta (RO)

Szóljon hozzá