Bursa Milvus continuă și în 2022!

Ai vreo idee bună de cercetare, pasionat de o specie, dar nu ai avut vreme sau bani pentru a-ți realiza visul? Atunci trimite-ne proiectul tău! Bursele noastre sunt menite să încurajeze studenții (nivel licență sau master) interesați de zoologie, ecologie și/sau protecția naturii să pornească cu dreptul spre o carieră în domeniul protecției naturii.

Noi punem la dispoziția voastră un buget de 4000 RON/proiect, voi trimiteți-ne ideile voastre! Un juriu format din specialiștii Grupului Milvus va evalua fiecare proiect în parte și va decide câte burse merită susținute financiar. Vom selecta cele mai bune și inovative proiecte care coincid cu obiectivele generale ale Grupului Milvus, teme referitoare la studiul speciilor de animale și plante periclitate și/sau protejate, arii protejate și situri Natura 2000, activități de recensământ sau monitoring.

Încurajăm folosirea bursei pentru finanțarea lucrărilor de licență și disertație, și la cerere, asigurăm consultanță științifică și mentorat câștigătorilor.

Anul trecut, la bursele Milvus au fost înscrise șapte proiecte, din care două au primit finanțare: Geanina-Magdalena Iacob, un proiect de evaluare a populațiilor de Paracossulus thrips (Lepidoptera, Cossidae) din județul Cluj, iar Vasilica Loghin cu un proiect despre factorii care influențează succesul reproductiv al sfrânciocului roșiatic (Lanius collurio) în judeţul Neamţ.

Așteptăm înscrierile voastre până la data de 28 februarie 2022 pe adresa office@milvus.ro sau attila.marton@milvus.ro.

Succes!

Ghidul solicitantului
Formular
Bursa Milvus – model

Lăsați un comentariu