Bursa Milvus continuă și în 2023!

Ai o idee bună de cercetare, ești pasionat de o specie, dar nu ai avut timp sau bani pentru a-ți realiza visul? Atunci trimite-ne proiectul tău! Bursele noastre sunt menite pentru a încuraja studenții (nivel licență sau master) universităților din România interesați de zoologie, ecologie și/sau protecția naturii să pornească cu dreptul spre o carieră în aceste domenii.

Noi punem la dispoziția ta un buget de 4000 RON/proiect, tu trimite-ne proiectul tău! Un juriu format din specialiștii Grupului Milvus va evalua fiecare proiect în parte și va decide câte burse merită susținute financiar. Vom selecta cele mai bune și inovative proiecte care coincid cu obiectivele generale ale Grupului Milvus, teme referitoare la studiul speciilor de animale și plante periclitate și/sau protejate, arii protejate și situri Natura 2000, activități de recensământ sau monitoring.

Încurajăm folosirea bursei pentru finanțarea lucrărilor de licență și disertație, și la cerere, asigurăm consultanță științifică și mentorat câștigătorilor, prin membrii noștri, cu vastă experiență în protecția mediului.

Anul trecut, la concursul nostru de proiecte au fost depuse șase proiecte, din care două au primit finanțare: Laura-Teodora Tănase cu un proiect despre evaluarea stării de conservare a speciei Cakile maritima ssp. euxina, respectiv Nándor Erős cu un proiect despre monitorizarea pe termen lung a populațiilor de amfibieni în aria protejată Fânețele Clujului.

Trimite-ne proiectul tău până la data de 28 februarie 2023 pe adresa office@milvus.ro sau attila.marton@milvus.ro.

Succes!

Ghidul solicitantului

Formular

Bursa Milvus – model

Lăsați un comentariu