Milvus Ösztöndíj 2023-ban is!

Van egy jó kutatási ötleted, de nem volt még időd vagy pénzed arra, hogy megvalósítsd? Küldd el nekünk a projekted és segíthetünk megvalósítani! Ösztöndíjaink olyan Romániában tanuló, alapképzéses vagy mesteris egyetemi hallgatóknak hivatottak segíteni, akik az állattan, ökológia vagy természetvédelem területén kutatnának.

A kutatási ötletek megvalósításához, projektenként 4000 lejes ösztöndíjat bocsátunk rendelkezésedre. A beérkezett pályázatokat egyenként értékeli a Milvus Csoport szakértőiből álló zsűri és eldönti, hogy hány ötletet támogat. Kiválasztjuk a legjobb és legeredetibb projekteket, amelyek egyeznek a Milvus Csoport célkitűzéseivel. Azaz: védett vagy veszélyeztetett állat- és növényfajok, védett és Natura 2000-es területek, felmérési vagy monitoring tevékenységek.

Az ösztöndíj remek lehetőség a szakdolgozat vagy mesteri disszertáció elkészítésének finanszírozására, és ha igényt tartasz rá, természetvédelemben jártas kollégáink mentorként és tudományos tanácsadóként segítik majd a munkádat!

A tavalyi felhívásunkra 6 pályázat érkezett, melyekből kettőt támogattunk: Tănase Laura-Teodora a Cakile maritima ssp. euxina növény elterjedését és védelmi állapotát vizsgálta, míg Erős Nándor a Kolozsvár melletti Szénafüvek védett területen indított el hosszútávú kétéltű monitoring programot ösztöndíjunk támogatásával.

Várjuk pályázatodat 2023 február 28-ig az office@milvus.ro vagy az attila.marton@milvus.ro email címre!

Sok sikert!

Útmutató (RO)

Formanyomtatvány (RO)

Milvus ösztöndíj – minta (RO)

Szóljon hozzá