Fii bursier Milvus!

Ai vreo idee bună de cercetare, pasionat de o specie, dar nu ai avut vreme sau bani pentru a-ți realiza visul? Atunci trimite-ne proiectul tău! Bursele noastre sunt menite pentru a încuraja tinerii cercetători, studenții sau elevii interesați de zoologie, ecologie și/sau protecția naturii.

Habitatul speciei Ligularia glauca

Noi punem la dispoziția voastră un buget de 4000 RON, voi trimiteți-ne proiectele voastre! Un juriu format din specialiștii Grupului Milvus va evalua fiecare proiect în parte și va decide câte burse merită susținute financiar. Vom selecta cele mai bune și inovative proiecte care coincid cu obiectivele generale ale Grupului Milvus, teme referitoare la studiul speciilor de animale și plante periclitate și/sau protejate, arii protejate și situri Natura 2000, activități de recensământ sau monitoring.
Anul trecut, la concursul nostru de proiecte s-au prezentat unsprezece idei, din care două au primit finanțare.
Cercetarea „Studii corologice și populaționale ale relictelor glaciare Ligularia sibirica și Ligularia glauca în flora României” realizată de Alina Georgiana Cislariu a identificat/ reconfirmat populații din această specie la Calafindești (Suceava), precum și cele din Muntele Siriu, Munții Bucegi și Munții Făgăraș. Populația de la Calafindești este cea mai importantă din România din punct de vedere al numărului de indivizi, fiind inventariate cca. 4500 de exemplare.

[text style=”background_green”]AICI găsești formularul de însciere.[/text]

Vă puteți înscrie până la data de 25 martie 2019 pe adresa office@milvus.ro sau istvan.komaromi@milvus.ro
Succes!

Lăsați un comentariu