Să învățăm prin joacă!

Odată cu începerea noului an școlar am dat startul activităților noastre de educație ecologică. Ca și în anii precedenți și de această dată s-au înscris foarte multe grupuri. Activitățile au loc atât în interior, cât și în natură, iar tematicile au fost stabilite în funcție de anotimp.

În luna octombrie și noiembrie ne concentrăm pe migrația de toamnă a păsărilor. Învățăm care sunt speciile de păsări care migrează spre țări mai calde, ce rute aleg înaripatele și căutăm răspunsul la întrebarea: de ce sunt nevoite să parcurgă mii de kilometri și care sunt greutățile, pericolele pe care le întâmpină pe drum. Orele sunt adaptate la vârsta copiilor care participă, cu cei mici învățăm despre natură prin joacă, iar cu cei mari dezbatem probleme ecologice și dezvoltăm un comportament eco-responsabil. Activitățile sunt organizate în Târgu Mureș și împrejurimi, dar încercăm să ajungem oriunde suntem solicitați.

Cei care doresc mai multe informații cu privire la activitățile noastre regulate sau ocazionale pot lua legătura cu responsabilul de programe Kiss Réka Beáta, tel. 0723-929170, 0725226175, e-mail: reka.kiss@milvus.ro, kiss.reka.beata@gmail.com.

Lăsați un comentariu