La o cană de ceai și o poveste cu voluntarii

Unii sunt elevi, care după primul contact cu asociația noastră au simțit o chemare de a se implica, alții au locuri de muncă și familii, și totuși găsesc timp să contribuie la conservarea naturii sau activitățile de educație ecologică. Ei sunt voluntarii noștri, de care suntem foarte mândri.

Din două în două săptămâni îi invităm la sediul nostru. Lângă un ceai fierbinte, care să ne încălzească în zile răcoroase de toamnă povestim despre ce înseamnă a fi voluntarul asociației noastre, activitățile în care avem nevoie de sprijinul voluntarilor și evidentele beneficii, atât pentru noi, cât și pentru cei care decid să  își dedice o parte din timpul liber unui scop nobil. Totodată, la aceste întâlniri informale voluntarii noi au șansa să-i cunoască pe cei care, de ani buni ne sunt alături, modul în care voluntariatul, contactul cu natura și munca cu animalele le-a schimbat viața și chiar și povești amuzante, pe care le vor ține minte toată viața.

Dacă și tu vrei să fii voluntarul nostru, poți lua legătura cu colega noastră, Kiss Réka Beáta, la numărul de telefon 0725-226.175.

Lăsați un comentariu