Educație pentru viitor

Un an școlar plin de activități, cunoștințe noi pentru cei mici și nu numai. Scopul educației ecologice este să aducem copii și tineri mai aproape de natură, iar asta am realizat-o prin activități săptămânale și ocazionale, în clasă sau afară, pentru școlari și preșcolari. Vă invităm să priviți galeria fotografiilor noastre despre educația în Natură.

În funcție de anotimp, programa și activitățile noastre au abordat următoarele teme: proiecte realizate de copiii pentru Ziua Păsărilor, regulile de hrănire a păsărilor iarna, vizite la hrănitoarea Milvus, o întâlnire la Biblioteca Județeană Mureș unde am povestit despre berze, lecții despre primăvara și revenirea păsărilor migratoare viața lor și hrana pe care o consumă, inelarea păsărilor, am trecut în revistă tipurile de habitate, am primit vizita prichindeilor de la Royal School, și am ieșit în natură organizând excursii la Rigmani și Sînsimion.
Nu ne oprim aici, vă așteptăm propunerile pentru următorul an școlar. Dăcă doriți activități de educație ecologică – în mod regulat sau doar ocazional – vă rugăm să ne scrieți la reka.kiss@milvus.ro pentru a planifica din timp întâlnirile noastre.

Lăsați un comentariu