Joacă-te cu natura

În cadrul concursului online de anul trecut peste 60 de elevi au luat parte la activitățile dedicate învățării speciilor de păsări. Implicați în activități de bricolaj, observație și lectură despre animalele sălbatice, elevii au petrecut timp prețios și însemnat, afară în natură, rezolvând diferitele sarcini. Răsplata a fost pe măsură, la finalul rundei de iarna trecută, elevii au fost invitați la un eveniment de inelare de păsări în grădina și curtea asociației noastre. Iar la finalul rundei de primăvară, cei mai pricepuți dintre ei au fost invitați la o tabără de trei zile în zona Rimetea din Apuseni, unde și-au adâncit cunoștințele despre natură și viețuitoare, au luat parte la o excursie pe vârful Piatra Secuiului și au participat la acțiuni de inelare de păsări.

Anul acesta, competiția noastră numită Milvus Activity Box vă propune o serie de activități interesante pentru copii. Participați, strângeți cu sârguință punctele și veți fi recompensați pe măsură! 

Soluțiile la sarcini pot fi trimise chiar și după termenele limită!

Detaliile competiției le găsiți pe grupul de Facebook – Környezeti nevelés Milvus Csoport Educație ecologică Grupul Milvus, tot acolo vă așteaptă și alte activități interesante. 

Lăsați un comentariu