A jövőnek nevelünk

Tevékenységekkel teli iskolai évünk áll mögöttünk, sok-sok ismeret-átadással és élménnyel kicsiknek és nagyoknak. A fenntartható életre való nevelés célja hogy a gyerekeket és fiatalokat közelebb hozzuk a természethez. Ennek érdekében heti rendszerességű és alkalmi tevékenységeket tartunk, az osztályban vagy a szabad ég alatt, iskolásoknak és óvodásoknak. Nézzétek meg fotógalériánkat:

Tevékenységeink az évszakok ritmusához igazodnak. Készültünk a gyerekekkel a Madarak és Fák Napjára, átismételtük a téli etetés szabályait, meglátogattuk a Milvus Csoport által fenntartott etetőket, gólyákról meséltünk a Maros Megyei Könyvtárban, leckéket tartottunk a tavaszról, visszatérő vonuló madarakról és életmódjukról, madarakat gyűrűztünk, fogadtuk székhelyünkön a Royal School óvodásait és persze kirándultunk a természetben Rigmány és Nyárádszentsimon környékén.
Nem állunk meg itt, várjuk a javaslatokat a következő tanévre. Ha rendszeres vagy akár alkalmi természeti nevelési tevékenységeket szeretnétek, kérjük jelezzétek a reka.kiss@milvus.ro címre hogy idejében beütemezhessük őket.

Szóljon hozzá