Vernisajul Naturii Milvus

Milvus Nature Photography

Chiar dacă afară toamna își arată fața mohorâtă, aproape 60 de persoane au acceptat, joi seara, invitația noastră la o plimbare figurativă în lumea animalelor și a peisajelor care te lasă fără suflare. Mai precis în lumea fotografiilor despre natură, în total 47 de instantanee.

Vernisajul  celui de-al șaptelea Concurs Internațional de Fotografie de Natură ”Milvus” a avut loc la Galeria Uniunii Artiștilor Plastici din Tîrgu-Mureș în prezența a doi dintre câștigători: Lukács Gábor din Ungaria, câștigătorul concursului și Dorin Bofan, desemnat drept cel mai bun fotograf din România.

În concurs au fost înscrise peste 450 de fotografii în cadrul a două secțiuni – general și macro. Lucrările au venit din țări precum România, Ungaria, Italia, Rusia,  Spania, Belgia, Gibraltar, Danemarca, Franța, Grecia, Finlanda, Macao, Slovacia, Marea Britanie și  Spania.

Prezent la vernisaj, Tamás András, președintele juriului a vorbit publicului despre impresiile sale, despre modul în care acest concurs, în opinia sa, tinde să interpreteze natura într-un mod artistic.

Vă invităm să petreceți câteva momente plăcute la expoziția Milvus! O puteți face până joi, 15 octombrie la Galeria Uniunii Artiștilor Plastici (la parterul Palatului Culturii), și în sala de expoziții a Casei Bernády de-a lungul lunii decembrie (strada Horea, nr.6).

Click AICI pentru mai multe fotografii despre expoziție

IMG_1361

Lăsați un comentariu