Milvus Fotóverseny kiállítás-megnyitó

Milvus Nature Photography

Ugyan az ősz szürke arcát mutatta, csütörtök este közel 60 ember gyűlt össze egy jelképes sétára az állatok és tájképek, a természetfotók világában, pontosabban 47 kiállított természetfotó megtekintésére

A VII. Milvus Nemzetközi Természetfotó kiállítás-megnyitójára Marosvásárhelyen, a Romániai Képzőművészek Egyesületének kiállítótermében került sor. Két nyertes is jelen volt: Lukács Gábor, a verseny nagydíjasa és Dorin Bofan, a legjobb romániai fotós.

A versenyre több mint 450 fotó érkezett két kategóriában – általános és makró – Romániából, Magyarországról, Olaszországból, Oroszországból, Spanyolországból, Belgiumból, Gibraltárról, Dániából, Franciaországból, Görögországból, Finnországból, Makaóból, Szlovákiából, Nagy Britanniából és Spanyolországból.

Tamás András, a fotóverseny zsűri elnökének meglátása szerint, ezen a versenyen a zsűri elsősorban művészi szempontból értékeli a természetfotókat.

Jöjjön, töltsön el néhány kellemes pillanatot a Milvus kiállításon! Október 15. csütörtökig a Romániai Képzőművészek Egyesületének kiállítótermében (Kultúrpalota földszintje) lehet megtekinteni a kiállítást, majd decemberben a Bernády Házban (Horea utca 6. szám).

További fotókért a megnyitóról kattintson IDE.

IMG_1361

Szóljon hozzá