Prima aplicație mobilă pentru determinarea păsărilor din România

Ai vrut mereu să afli ce pasăre tocmai ai văzut? Fie de pe balcon, în oraș sau în excursii?
De acum, totul va fi mai ușor și la îndemână.

Primul determinator mobil pentru păsările din România se poate folosi pe Android și pe iOS.

Funcțiile sunt ușor de folosit și amuzante:

Determinatorul de păsări – pentru a facilita recunoașterea speciei au fost introduse câteva elemente ușoare de căutare, precum aspectul, habitatul și culoarea penajului.

Enciclopedia de păsări te ajută să te familiarizezi cu păsările prin descrieri, ilustrații și sunetele specifice fiecărei specii

Joc – Testează-ți cunoștințele despre cele mai des întâlnite păsări din România!

Instalarea acestui app nu trebuie să vă ia mult timp!… Și sunteți în posesia unui determinator de păsări care funcționează atât online, dat și offline în cazul în care sunteți în zone fără semnal.

Aplicația pe Google Play

Le mulțumim celor două organizații care au conceput împreună determinatorul și care ne-au pus la dispoziție aplicația: Societatea Maghiară Ornitologică și pentru Conservarea Naturii – Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) – BirdLife Ungaria și Asociația de tineret Pui de lup – Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület.

Traducerea și adaptarea nu s-ar fi întâmplat fără sprijinul financiar al tuturor celor care au susținut Grupul Milvus la Swimathon Mureș 2018 și al celor care au redirecționat 2% din impozitul pe salarii sau pensii. Le mulțumim pentru sprijin și încredere!

Lăsați un comentariu