Peisaje și animale sălbatice – perioada de înscriere: 13 august!

Iubim natura și totuși ne îndepărtăm de ea. Admirăm pe rețelele sociale mii de fotografii cu peisaje care îți taie răsuflarea, toate fiind experiențe ale altor oameni. Noi te provocăm să ieși din casă, să te bucuri de soare, de natură, de liniștea și pacea pădurilor, de clinchetul izvoarelor și măreția animalelor sălbatice. Te îndemnăm să imortalizezi aceste momente și să participi la cel de-al VIII-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură „Milvus”.

Perioada de înscriere în concurs s-a prelungit până la data de 13 august!

Ai la îndemână două secțiuni unde poți înscrie până la câte patru fotografii: Peisaje și Animale Sălbatice, condiția principală este ca acestea să fie realizate în condiții naturale și nu editate pe calculator.

Te rugăm să respecți Natura, este important să nu deranjezi animalele sălbatice în timp ce realizezi instantaneele!

Înregistrarea și încărcarea fotografiilor se face online pe site-ul Grupului Milvus la adresa de aici, iar la capitolul REGULI găsești toate informațiile cu privire la detaliile tehnice și condițiile de participare.

Juriul celui de-al VIII-lea Concurs este deja consacrat, ne fac onoarea: Tamás András AFIAP – artist fotograf și președintele juriului nostru, Kerekes István EFIAP/p Hon.FtGM – artist și fotograf și Dan Dinu AFIAP – fotograf.

Data limită de înscriere în concurs este 6 august, jurizarea are loc în data de 20 august.

În perioada 22  – 31 august, publicul va avea oportunitatea de a vota fotografia preferată pe pagina Facebook a Grupului Milvus.

Câștigătorii ediției vor fi anunțați prin email în perioada 1 – 6 septembrie.

Marele premiu  – Trofeul MILVUS constă într-un certificat de merit și 500 de euro, însă fiecare categoria va avea trei câștigători. În paralel, fotograful  care a cucerit publicul pe Facebook și cel mai bun fotograf român vor primi un pachet special din partea noastră.

Expoziția câștigătorilor din acest an va avea loc în luna octombrie, la o dată care va fi stabilită ulterior.

„ Concursul de fotografie al Grupului Milvus este  într-o perpetuă transformare, an de an, primim fotografii care ne iau respirația, dovadă că oamenii încă apreciază o plimbare în natură, un apus de soare, o buburuză croindu-și drum pe o frunză sau o pasăre maiestuoasă în zborul ei” – Papp Judith, managerul competiției.

Anul trecut, în concurs au fost înscrise peste 450 de fotografii în cadrul a două secțiuni – general și macro. Lucrările au venit din țări precum România, Ungaria, Italia, Rusia,  Spania, Belgia, Gibraltar, Danemarca, Franța, Grecia, Finlanda, Macao, Slovacia și Marea Britanie.

Te invităm să arunci o privire la câteva fotografii din concursul de anul trecut: https://milvus.ro/castigatorii-celui-de-al-saptelea-concurs-international-de-fotografie-de-natura-milvus/7732 

Lăsați un comentariu

This Post Has One Comment

 1. Andrea Ivor

  Dear Sir,
  I’ve just found your page. I’ve seen the deadline is 13th but I was wonder might can I still enter?
  Looking forward to your reply!

  Kind regards,

  Andrea Ivor