Tájak és vadállatok – határidő: augusztus 13!

Szeretjük a természetet és mégis egyre inkább távolodunk tőle. A szociális hálózatokon rengeteg természetfotót megcsodálunk, de mindezek csupán mások élményeit képviselik. Arra próbáljuk bíztatni önöket, hogy menjenek ki a természetbe, örüljenek a napfények, a természetnek, gyönyörködjenek az erdő csendjében, vagy a patakok csobogása mellett, csodálják a fenséges vadont. Bátorítunk mindenkit, hogy kapja lencsevégre ezeket a pillanatokat és jelentkezzen a VIII. Milvus Nemzetközi Természetfotó pályázatra!

A pályázatra való jelentkezési határidőt kitoltuk augusztus 13-ra!

Négy-négy fotóval, két témában lehet pályázni: TÁJ és VADÁLLATOK, azzal a feltétellel, hogy a felvételek természetes körülmények között készüljenek és ne legyenek számítógépen módosítva.

Kérjük, tiszteljék a természetet, ne zavarják a vadállatokat fotózás közben!

Jelentkezni, fotókat feltölteni ITT lehet, a SZABÁLYZAT részben megtalál minden információt a fotók méretével és a verseny szabályzatával kapcsolatban.

A VIII. Milvus Nemzetközi Természetfotó pályázat zsűrijének immár hagyományos összetétele: Tamás András AFIAP – fotóművész – zsűri elnök, Kerekes István EFIAP/p Hon.FtGM – fotóművész és természetfotós, DanDinu AFIAP – természetfotós.

A jelentkezési határidő augusztus 6., a zsűrizés augusztus 20-án történik. Augusztus 22-31 között a Milvus Csoport Facebook oldalán lehet majd a közönségdíjra szavazni.

A nyerteseket emailen szeptember 1-6 között értesítjük.

A nagydíj – Milvus Trófeából, oklevélből és 500 euróból áll, illetve minden kategóriának lesz három nyertese. A legtöbb Facebook szavazatot elért fotó és a legjobb romániai fotós a Milvus Csoport által felajánlott jutalomcsomagban részesül.

A nyertes fotók októberben lesznek kiállítva, egy a későbbiekben leszögezett dátumon.

„A Milvus fotóverseny állandó átalakuláson megy keresztül, évente lenyűgöző képek érkeznek be hozzánk. Mindez azt igazolja, hogy az emberek tisztelik, csodálják a természetet, a naplementét, a kis katicabogarat vagy egy lenyűgöző madár röptét. ” – Papp Judith, a verseny managere.

Tavaly 450 fotójelentkezett a versenyre, általános és makró kategóriákban. A különböző országokból érkeztek munkák: Románia, Magyarország, Olaszország, Oroszország, Spanyolország, Belgium, Gibraltár, Dánia, Franciaország, Makaó, Szlovákia és Nagy Britannia.

Itt megtekintheti a tavalyi verseny nyertes fotóit: https://milvus.ro/hu/a-vii-milvus-termeszetfoto-verseny-eredmenyei/

Szóljon hozzá