Natura prin ochii tăi

Știm că așteptați cu nerăbdare ediția din acest an a Concursului Internațional de Fotografie de Natură ”Milvus”, organizat de Grupul Milvus și Forona (Organizația Fotografilor de Natură din România). Vestea bună este că nu mai trebuie să așteptați. Din data de 1 februarie dăm startul la înscrieri și vă puteți trimite lucrările până în data de 2 aprilie.

Veștile bune nu se termină aici. Știm că aveți multe fotografii reușite și e greu să vă limitați doar la 4, așa că din acest an am crescut la 5 numărul fotografiilor cu care vă puteți înscrie la fiecare categorie. Avem și o categorie specială în care fotografii români își pot înscrie fotografiile realizate în România.

Pentru că apreciem munca voastră am decis să creștem valoarea premiilor. Câștigătorul fiecărei categorii va fi premiat cu 300 de Euro. Locul doi se va îmbogăți cu 200 de Euro, iar câștigătorul locului trei va primi albumul de fotografii “România Sălbatică” a lui Dan Dinu, membrul fondator și președinte Forona. Marele câștigător va fi recompensat cu 750 de Euro și un tur ghidat pentru două persoane în Delta Dunării, în valoare de 1.000 de Euro, premiul fiind oferit de către Descoperă Delta Dunării.

Câștigătorii vor fi anunțați în luna mai, urmând ca în luna iunie să aibă loc premierea și expoziția fotografiilor câștigătoare în cadrul unui festival de fotografie și film de natură.

Pentru mai multe detalii cu privire la cea de-a 14-a ediție a Concursului Internațional de Fotografie de Natură ”Milvus”, puteți accesa pagina oficială a concursului.

Lăsați un comentariu