A természet, ahogyan te látod

Tudjuk, hogy már nagyon várod a „Milvus” Nemzetközi Természetfotó Verseny idei kiadását, amelyet a Milvus Csoport a Foronával (Romániai Természetfotósok Egyesülete) közösen szervez. A jó hír, hogy nem kell tovább várnod. Február 1-től kezdődik a regisztráció és április 2-ig lehet beküldeni a pályaműveket.

Még van egy jó hírünk. Tudjuk, hogy rengeteg nagyszerű fotót készítettél, és nehéz csupán 4 képet kiválasztanod, ezért idén 5-re emeltük minden kategóriákban a benevezhető képek számát. Van egy külön kategóriánk is, ahová hazai fotósok nevezhetnek Romániában készült fotóikkal.

Mivel nagyra értékeljük a munkádat, úgy döntöttünk, hogy növeljük a nyeremények értékét. Minden kategória nyertese 300 euró díjazásban részesül. A második helyezett 200 eurót, a harmadik helyezett pedig Dan Dinu, a Forona (Román Természetfotósok Szervezete) alapító tagja és elnöke „Vad Románia” című fotóalbumával térhet haza. A nagydíj nyertesét 750 euróval díjazzuk és egy 1000 euró értékű, vezetett túrán vehet részt a Duna Deltában, a Descoperă Delta Dunării jóvoltából.

A nyertesek kihirdetésére májusban kerül sor, a díjátadó ünnepségre és a nyertes fotók kiállítására pedig júniusban egy természetfotó- és filmfesztivál keretében.

A „Milvus” Nemzetközi Természetfotó Verseny 14. kiadásának további részleteiért látogass el a verseny hivatalos oldalára.

Szóljon hozzá