Joc de observarea berzelor: când va sosi perechea berzei?

 

În data de 25 aprilie 2012 la ora 14.56 Bartók Csaba a fost primul care a observat perechea berzei pe din Dumbrăvioara. Felicitări!

Camera de luat vederi a fost montată pe cuibul de barză  nr.10 din Dumbrăvioara și evenimentele din cuib se pot urmări de acum încolo în direct, zi și noapte. Anul trecut evenimentele s-au derulat foarte interesant, mulți au urmărit cu entuziasm aproape fiecare clipă din viața berzelor. Astfel în acest an am decis să premiem observatorii care vor sesiza primii evenimentele interesante din cuibul de barză.

Momentan barza din Dumbrăvioara stă singur în cuib. Însă perechea acestuia poate să sosească în orice moment . Vom premia acea persoană care va observa pentru prima oară perechea de barză împreună pe cuib!

Regulile jocului: evenimentele din cuib se pot urmări exclusiv (de ex. de pe pagina Justin tv observațiile nu sunt valabile) prin camera de luat vederi aflată pe pagina web a Grupului Milvus (https://milvus.ro/RO/category/live-webcam). Evenimentul trebuie salvat (prin ajutorul Print Screen*, Screen Capture, etc.) ca imagine în format JPG și trimisă împreună cu numele și locația jucătorului pe adresa competition@milvus.ro. Întrebările și sugestiile Dv. sunt așteptate tot pe această adresă.

*Prin apăsarea tastei Print Screen (Prt Scn) imaginea de pe ecran este copiată în memoria calculatorului, iar aceasta poate fi lipită (CTRL+V) în Paint sau într-un alt program, de unde poate fi salvată în format JPG.

Comentarii

 1. Szilárd zice:
  August 22nd, 2012 at 20:43

  Kedves Erzsó,

  Köszönjük, hogy látogatta oldalunkat és bejegyzést írt a Milvus honlapjára.
  Reméljük, hogy jövőre is figyelemmel követi majd a sáromberki gólyák életét.

  Üdvözlettel, Szilárd

 2. Erzsó zice:
  April 25th, 2012 at 21:43

  Jó éjszakát, gólyák!!!!

Lăsați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată.Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.