Dumbrăvioara online din nou

Dragi prieteni ai berzelor, în ultimele zile am întâmpinat defecțiuni tehnice cu transmisia în direct de la Dumbrăvioara din cuibul de barză. Ne cerem scuze, dar aceste lucruri sunt, unoeri, inevitabile. Concursul nostru continuă. Așteptăm print-screen-uri cu prima barză din cuibul monitorizat.

Lăsați un comentariu

This Post Has 3 Comments

 1. Urban Werner

  Buna ziua.Am urmarit cu pasiune anul trecul perechea de berze care a avut initial 4 pui,dar doar 3 au supravietuit.In acest an cuibul imi apare gol,oare nu sau intors??Am aflat ca mai este un cuib monitorizat la Dumbravioara,cum pot sa-l urmaresc?Nu am gasit pe sait nici o posibilitate,tot acel cuib gol imi apare.Va multumesc pentru indicatii.Cu stima,Werner Urban

 2. adrian buta

  buna seara,
  sunt un admirator al site-ului pe care il administrati, locuiesc in Sibiu si am urmarit cu viu interes anul trecut, familia din cuib si dezvoltarea puiutilor.
  apreciem si va felicitam pentru munca pe care o depuneti si am dori sa aflam in ce mod putem sa face parte din grupul de comentarii al camere web.
  va dorim succes si in acest an si astept cu drag sa vad ca se populeaza cuibul din nou, cuib la care barzucile vor avea ceva de lucru pt a-l reface.

 3. Dan Stanescu

  Vad ca e cam trista soarta berzelor, in general in tara, in aceasta ciudata primavara ! Din imaginile transmise de camera web din Dumbravioara am observat ca cuibul ar fi fost incendiat ! E reala imaginea sau vreun trasnet este cauza ca nu pot crede ca cineva ar fi facut un astfel de gest !? Daca imaginea cu cuibul „ars” este reala nu ar trebui curatat inainte de venirea berzelor ! Cu toata stima , Dan Stanescu, Resita