Joacă-te cu noi!

Nu lăsați plictiseala să vă doboare.  Avem pregătite o sumedenie de activități plăcute legate de natură. Pentru asta trebuie să vă înscrieți în grupul de FB: Környezeti nevelés Milvus Csoport – Educație ecologică Grupul Milvus sau să o contactați pe colega noastră Kis Réka la reka.kiss@milvus.ro.

Așadar:

Cine poate participa? Ce etape are acest concurs? Care sunt regulile?

V-am pregătit 10 activități/teme distribuite în grupul nostru de Facebook: Környezeti nevelés Milvus Csoport – Educație ecologică Grupul Milvus în două etape.

Fiecare temă trebuie rezolvată individual, dar părinții vă pot ajuta cu finalizarea și trimiterea rezultatului.

La fiecare activitate aveți o dată limită pentru trimiterea temelor (va fi specificată la afișarea temelor). Acestea trebuie trimise la adresa de mail: reka.kiss@milvus.ro sau în mesaj privat pe messenger în grupul nostru de Facebook: Környezeti nevelés Milvus Csoport – Educație ecologică Grupul Milvus.

După fiecare activitate primiți puncte. Veți afla punctajul la finalul fiecărei sesiuni. Nu este obligatorie rezolvarea fiecărei teme. Vă puteți alătura oricând concursului nostru.

Dacă doriți să participați vă rugăm să specificați: numele complet, vârsta, numele localității de domiciliu (aici vom trimite diplomele de participare).

Ce puteți câștiga?

Concursul nostru este organizat iarna și primăvara, din acest motiv activitățile au legătură cu viața animalelor în aceste anotimpuri.

Pentru cei care participă la activitățile din timpul iernii, vom organiza o întâlnire şi inelare a păsărilor în Târgu Mureș, la biroul asociației noastre, B-dul 1 Dec. 1918, nr.121.

Veți primi câte o matriță de geam pentru a proteja păsările de eventualele accidente.

După sesiunea de primăvară, câștigătorii vor beneficia de o expediție de mai multe zile organizată de Grupul Milvus.

Punctele acumulate iarna sunt păstrate și pentru a doua sesiune de activități.

Dacă iarna nu reușiți să câștigați, vă rămân șansele pentru a câștiga o excursie vara.

Accesați grupul de facebook al concursului, ca să aflați care este prima activitate!

Lăsați un comentariu