Játssz a természettel

A 2020 őszén elindított online versenyünkön összesen 60 résztvevő diák ügyeskedett, tanult a madarakról és a természetről egész télen és tavaszon át. Barkácsoltak, alkottak, keresgéltek, megfigyeltek, olvasgattak az élővilágról és ami a legfontosabb, időt töltöttek a természetben a feladatok megoldása során. Persze munkájuk jutalma sem maradt el: a téli forduló lejártával Marosvásárhelyen a Milvus iroda udvarán ismerkedhettek meg testközelből a madarakkal egy madárgyűrűző eseményen. A tavaszi forduló végén pedig egy három napos torockói kiránduláson vehettek részt a legügyesebb diákok. Ezen nyeremény-kiránduláson játszva tanultunk a természetről és az élőlényekről, felmásztuk a Székelykő tetejére, terepen és később gyűrűzésen közelről figyeltünk meg madarakat.

Idén is számos érdekes feladatot tartogat a gyerekek számára a Milvus Activity Box nevet viselő versenyünk. Vegyél részt, gyűjtsd szorgalmasan a pontokat, a jutalom most sem marad el!

A feladatokra a megoldásokat a határidők lejártával is be lehet küldeni!

A verseny részleteit a Környezeti nevelés Milvus Csoport Educaţie ecologică Grupul Milvus Facebook csoportban találod, ahol egyéb tevékenységeinkről is értesülhetsz.

Szóljon hozzá