2022-ben is lehet pályázni a Milvus Ösztöndíjakra!

Van egy jó kutatási ötleted, de nem volt még időd vagy pénzed arra, hogy megvalósítsd? Küldd el nekünk a projekted és segíthetünk megvalósítani! Ösztöndíjaink olyan alapképzéses vagy mesteris egyetemi hallgatóknak hivatottak segíteni, akik az állattan, ökológia vagy természetvédelem területén kutatnának.

A kutatási ötletek megvalósításához 4000 lejes ösztöndíjakat bocsátunk rendelkezésetekre. A beérkezett pályázatokat egyenként értékeli a Milvus Csoport szakértőiből álló zsűri és eldönti, hogy hány ötletet támogat. Kiválasztjuk a legjobb és legeredetibb projekteket, amelyek egybevágnak a Milvus Csoport célkitűzéseivel. Azaz: védett vagy veszélyeztetett állat- és növényfajok, védett és Natura 2000-es területek, felmérési vagy monitoring tevékenységek.

Az ösztöndíj remek lehetőség a szakdolgozat vagy mesteri disszertáció elkészítésének finanszírozására, és ha igényt tartasz rá, természetvédelemben jártas kollegáink mentorként és tudományos tanácsadóként segítik majd a munkádat!

A tavalyi felhívásunkra 7 pályázat érkezett, melyekből kettőt támogattunk: Iacob Geanina-Magdalena Paracossulus thrips (Lepidoptera, Cossidae) kolozs megyei populációit mérte fel, míg Loghin Vasilica a tövisszúró gébics (Lanius collurio) költési sikerét befolyásoló tényezőket tervezte vizsgálni.

Várjuk pályázataitokat 2022. február 28-ig az office@milvus.ro vagy az attila.marton@milvus.ro email címre!

Sok szerencsét!

Útmutató (RO)
Kitöltőív (RO)
Milvus ösztöndíj- minta (RO)

Szóljon hozzá