Fan al berzelor? Atunci fii atent, începe un nou concurs!

Mulțumim tuturor prietenilor berzelor, celor care zi și noapte observă viața acestor frumoase păsări de la Dumbrăvioara. Acum, cei doi părinți au o grijă deosebită de cele patru ouă din cuib, însă, sperăm ca în curând puii să iasă  din găoace. Fii primul care imortalizează acel moment și câștigă un pachet promoțional Milvus. Vă așteptăm print-screen-urile pe adresa iulia.vizi@milvus.ro.

Lăsați un comentariu

This Post Has 5 Comments

 1. Magda

  Bună dimineața, urmăresc în fiecare zi acest cuib și acum sunt foarte trista să văd că un puiuț nu a rezistat ploii de ieri și că stă nemișcat, mort, nu știu ce se va întâmpla cu el, îl dă jos mama lui când vede ca nu mai reacționează sau trebuie să meargă cineva să îl ia de acolo,, îmi pare tare rău că a sfârșit așa!!!

 2. Tanase Vasile

  Acum sunt patru pui !Oare vor reusi sa supravietuiasca toti patru ?Depinde de modul in care parintii vor reusi sa-i hraneasca in suficienta masura pe toti patru.Daca nu, legile naturii vor rezolva problema,in sensul ca vor supravietui cei mai puternici.Sper totusi sa ramana cu totii si sa fie o familie numeroasa!

 3. Kati

  Trei puiuti 🙂

 4. dragu eugenia

  Draga Iulia, sunt atat de bucuroasa ca la Dumbravioara avem iar puiuti. Acum la ora 17.30 din 14 mai a iesit si al 2-lea puiut……Cred ca sunt primii puiuti din Romania, cel putin din cuiburile monitorizate prin camere live…..Ar trebui sa apara puiuti la Carani, Carpinis, Cristian…..Apreciez activitatea de la Milvus, va felicit, aveti o echipa minunata si rezultate pe masura. Succes in continuare…..