3,5% = o viață

Cu ajutorul Tău putem salva vieți, în cazul nostru, viețile animalelor. Știind acest lucru, Csanád Szövérfi, CEO al Chespa Transilvania, știa că președintele Grupului Chespa, Joachim Siekiera, împărtășește pe deplin această mentalitate. Din acest motiv, nu a existat nicio îndoială că au decis să sprijine Centrul de reabilitare a animalelor sălbatice al Grupului Milvus. De 3 ani, această companie face o sponsorizare anuală pentru a ajuta animalele rănite ajunse la centru. Acum, Csanád a simțit pe propria piele cum este să eliberezi o barză. 

Este un caz special, deoarece este aproape un miracol ca o pasăre să se recupereze în urma unei electrocutări. Barza, găsită în comuna Remeți, județul Maramureș, a fost tratată inițial la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. De acolo a fost transferată la centrul nostru de reabilitare.

Să contribui la salvarea unui animal este un sentiment deosebit. Îl poți simți și tu, dăruind 3,5% din impozitul pe venit pentru recuperarea animalelor sălbatice rănite. Nu te costă nimic și în 2 minute l-ai și completat! Având în vedere că au mai rămas doar câteva zile, nu ezita să dai click pe linkul: https://formular230.ro/asociatia-grupul-milvus

Dorim, totodată, să mulțumim lui dr. Geo Lupu și USAMV pentru ajutorul necontenit în salvarea acestei păsări, dar și tuturor sponsorilor și susținătorilor noștri. 

Lăsați un comentariu