3,5% = egy élet

A támogatás életeket menthet, esetünkben állatok életét. Tisztában van ezzel Szövérfi Csanád is, a Chespa Transilvania vezérigazgatója, akinek nézetét teljes mértékben osztja a Chespa Csoport elnöke, Joachim Siekiera is. Emiatt döntöttek a Milvus Csoport által működtetett Vadállatok Rehabilitációs Központja támogatása mellett. Immár 3 éve, hogy ez a cég évente adományozva segíti a sérült állatok felépülését. Csanád most személyesen is megtapasztalta, milyen érzés szabadon engedni egy gólyát. 

Egy különleges esetről van szó, hiszen szinte csodának számít, hogy egy madár felépül áramütésből. A Máramaros megyei Pálosremetén (Remeți) talált gólyát ideiglenesen a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetemen kezelték. Onnan jutott el a rehabilitációs központunkba.

Hozzájárulni egy állat megmentéséhez különleges érzés. Ezt te is átérezheted, ha jövedelemadód 3,5%-át sérült vadállatok felépülésére fordítod. Nem kerül semmibe, csupán 2 perc az idődből! Csupán már néhány nap maradt hátra, ne habozz, kattints a linkre: https://formular230.ro/asociatia-grupul-milvus

Köszönetet szeretnénk mondani dr. Geo Lupunak és a kolozsvári állatorvosi egyetemnek az önzetlen segítségükért, valamint minden támogatónak, szponzornak!

Szóljon hozzá