Un uliu păsărar plin de lipici

Găsit în Oradea, într-un țarc de câini cu aripile pline de lipici – probabil de la o capcană de șoareci, uliul a fost salvat de Evelyn Ungureanu care ne-a și contactat. Din păcate, a fost nevoie de scurtarea aripilor. Pasărea a ajuns la Tîrgu Mureș, unde a fost examinată de medicii de la Vets4Wild, s-a recuperat foarte bine iar în câteva zile a fost eliberată cu succes! De altfel, în ultima lună a anului, am primit șapte cazuri noi: un ciuf de pădure și un uliu păsărar cu aripi rupte, un huhurez mare și un huhurez mic cu probleme la aripi, o strigă și o cucuvea slăbite, un șoim călător care a supraviețuit unei operații dar a decedat din cauza unei infecții fungice. În decembrie am primit 28 de apeluri din mai multe județe.

Mulțumim celor care se implică activ în salvarea animalelor sălbatice rănite! Dacă doriți să ne sprijiniți în efortul nostru, o puteți face pe pagina: https://milvus.ro/implica-te/doneaza/.

Lăsați un comentariu

This Post Has 3 Comments

 1. Bába László

  gyakran sétálok a természetben érdekes, hogy ahol elsőként vagyok és egyedül valamilyen meglepetés vár például ritka madár faj. vagy érdekes csoportos repülés. pár megfigyelésem van de szerintem azokat önök is tudják.

 2. Nicoleta Dandu

  Ma bucur că există asemenea oameni și în România. Am tot văzut la TV fel de fel de asociatii și cabinete veterinare, cu tot ceea ce implică salvarea animalelor și a păsărilor sălbatice. Într-un episod am aflat despre existența unor proteze pentru aripi!!! Mare lucru.

  1. Milvus Group

   Vă mulțumim!