Suport pentru cuib de barză

Este nevoie în zona Dvs. de un suport pentru cuib de barză pe stâlp electric? Noi încercăm să vă ajutăm!

În ultimii ani, tot mai mulți iubitori ai berzelor ne cer ajutorul privind montarea unui suport special pentru cuib de barză în zona lor de locuit. Grupul Milvus face tot posibilul să ajute, și  transmitem fiecare caz la compania de distribuție a energiei electrice din aceea zonă. În 2011 am primit cele mai multe astfel de solicitări din ultimii ani, însă, având foarte multe alte atribuții, nu am reușit să urmărim fiecare caz aparte, dacă s-a rezolvat sau nu. Pentru a simplifica „raportarea” acestor cazuri, am realizat un formular on-line prin care oricine poate să solicite un suport pentru cuib de barză, iar stadiul de rezolvare al acestor cazuri va fi accesibil pentru toată lumea.

Lăsați un comentariu

This Post Has 2 Comments

  1. Milvus Group

    Bună ziua, dacă ENEL nu v-a dat răspuns într-o lună după sesizarea Dvs. vă rugăm să ne contactați, aici sau pe office@milvus.ro și încercăm să vă ajutăm.

  2. ivan florin

    am facut azi o sesizare la enel giurgiu pt a semnala ca o barza din satul fratesti jud giurgiu pe strada balanoaiei nr 7 incepe sa isi construiasca un cuib pe un stalp,,,dar nu poate fixa lemnele pe care le cara..am cumparat platbanda galvanizata .voi construi eu cuibul dar nu il pot monta eu ,,,