Mai puternici împreună!

În România ultimilor 30 de ani societatea civilă a reușit să umple golurile pe care guvernele sau alte instituții ale statului nu le-au reușit. Realizările ONG-urilor însă nu ar fi atât de semnificative, dacă comunitatea și companiile nu s-ar fi raliat misiunii societății civile. Voluntarii și-au donat timpul prețios pentru a ne ajuta, în timp ce companiile și-au direcționat o parte din impozitul lor.

Ce am reușit datorită ție

Anul trecut am avut sprijinul unor firme care au înțeles importanța muncii noastre. Datorită celor 54 de companii, care ne-au susținut financiar activitatea am reușit să plantăm sute de plopi cenușii în vestul țării și am creat habitate noi pentru dumbrăvence, care riscau altfel să dispară. Am răspuns la 1.200 de apeluri primite la linia telefonică de urgență, în urma cărora 200 de păsări au ajuns în Centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice. Fără sprijinul susținătorilor noștri cu greu ne-am fi putut desfășura activitatea, astfel în numele nostru, dar și în numele animalelor care au primit o a doua șansă la viață dorim să spunem un sincer ”Mulțumim!”

Mai avem multe de făcut!

Desigur, mai avem multe de făcut. Unul dintre obiectivele noastre este de a crea condiții optime de cuibărit pentru păsările de talie mare. Aceste zburătoare mari cad, de multe ori victimele infrastructurii energetice. Multe dintre ele preferă să se așeze pe coronamentul stâlpilor, mai ales în perioada de migrație și riscă să fie electrocutate. În ultimul deceniu am reușit să izolăm peste 5.000 de stâlpi de medie tensiune și suntem hotărâți să continuăm, dar succesul acestei inițiative depinde și de implicarea sectorului privat. Operând singura linie telefonică de urgență, am fost asaltați de apeluri și dorim în continuare să putem îngriji fiecare animal rănit care ajunge la centrul nostru de reabilitare. Pentru asta însă este nevoie pe de o parte, de continuarea acțiunilor de izolare a stâlpilor și pe de altă parte, de extinderea adăpostului, în care animalele rănite beneficiază de ajutorul nostru. Împreună putem reuși!

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit sau venit al companiei pe care o reprezinți, fără nici un cost pentru ca generațiile viitoare să se bucure de ciripitul păsărilor și de zborul stolurilor de berze.

Lăsați un comentariu