Kedves pedagógusok, szülők és gyerekek!

A Milvus Csoport alkalmi és rendszeres tevékenységeket hirdet óvodáknak és iskoláknak a 2018-2019-es tanévre! Tevékenységeink az idei évtől nem ingyenesek. Az önök támogatása biztosítja munkánk folytonosságát hosszú távon.

Előadások

A természetről tanulunk, a madarak segítségével közelebb kerülünk az élővilághoz. Képek, filmecskék, versek és mesék segítségével belekukkanthatunk a madarak csodálatos világába.

Barkácsolás, kézművesség

Olyan gyakorlati tevékenységekkel lepjük meg a gyerekeket, melyek során érzékszerveik segítségével fedezhetik fel a körülöttük levő élővilágot. A gyerekek, kreativitást is fejlesztő tevékenységeink során, megismerhetik a hazánkban előforduló madárfajokat és azok életét.

Szabadtéri játékok

Mozgás, friss levegő, jókedv, játék: mind fontos a gyerekek egészséges fizikai és szellemi fejlődéséhez. Célunk: kimozdítani a gyerekeket a termekből és kialakítani az igényt, hogy minél több időt töltsenek a szabadban. Játékaink során a természetről tanulunk, megtanulunk környezet tudatosan viselkedni és élni.

Kirándulások

Izgalmas, új helyeket fedezünk fel együtt! Látjuk és érezzük a természetet. Közelebb kerülünk a madarakhoz, egyedi élményekkel gazdagodunk. Megtanulunk helyesen viselkedni a szabadban és felfigyelünk a természet szépségeire. Kicsit belekukkantunk a madárkórház mindennapjaiba és megtanulunk segíteni az élőlényeken. Tevékenységeink célja egy olyan új generáció nevelése, mely szeret időt tölteni a természetben, jobban ismeri és tiszteli az élőlényeket. Egy olyan új közösséget szeretnénk építeni, mely megérti és fontosnak tartja a természetvédelmet, életmódját is ennek megfelelően alakítja. Az önök anyagi hozzájárulása biztosíthatja folytonos munkánkat az iskolákban és a nevelés területén. Program felelős: Kis Réka Beáta, email: reka.kiss@milvus.ro, telefon: 0725-226175, 0723-929170

Szóljon hozzá