Excursie de merit pentru micii conservaționiști ai naturii

  • Post category:Știri
  • Post comments:1 Comment

Echipele care au ajuns în finala concursului „Și eu fac parte din Natura 2000” din clasele II-V au fost invitate într-o excursie în Munții Bucegi pe 13 iunie 2013. În total 27 de elevi, 6 pedagogi și 4 însoțitori din partea Grupului Milvus au pornit din Bușteni cu telecabina la Babele și Sfinx (2216 m). Apoi cu ajutorul angajaților Parcului Național Bucegi au pornit la o drumeție până la cota 1400 m admirând peisajul înconjurător.

Majoritatea elevilor au fost prima dată în viața lor cu telecabina. Vremea a fost foarte bună, peisajul frumos și bujorii de munte (Rhododendron sp.) înfloriți le-a oferit tuturor o experiență bogată, dar totodată și unică.

Programul a fost organizat în cadrul proiectului “Pentru natură și comunități locale – bazele unui management integrat Natura 2000 în zona Hârtibaciu – Târnava Mare – Olt”, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, proiect implementat de WWF România, în parteneriat cu: Fundația Adept, Fundația Mihai Eminescu Trust, APM Sibiu, Ecotur Sibiu (http://natura2000transilvania.ro/).

Click pentru mai multe fotografii despre excursie.

Lăsați un comentariu

This Post Has One Comment