Educație ecologică pentru mici și tineri

Grupul Milvus a început activitățile de educație ecologică în anul 1996, când tinerii ornitologi și-au dat seama de importanța acesteia în protecția naturii.
De ce este importantă natura?……pentru că avem nevoie de ea. Este motivul principal pentru care trebuie să o asigurăm și pentru generațiile viitoare.
Din acest motiv scopul acțiunilor noastre este educarea unei generații de copii care să îndrăgească activitățile în aer liber, cunoaște și prețuiește Natura, viețuitoarele ei. Dorim să formăm o comunitate care înțelege protecția naturii și simte importanța acesteia, totodată adoptă un stil de viață adecvat.
Scopul nostru este sensibilizarea atât a tinerilor, cât și a adulților față de probleme existente în protecția naturii și a mediului. Grupurile țintă ale activităților noastre sunt în primul rând elevii și pedagogii, dar în afară de aceștia, prezentăm metode prietenoase cu natura pentru diferiți factori de interes din diverse domenii.
Coordonator program: Kis Réka Beáta, email: reka.kiss@milvus.ro, office@milvus.ro, telefon: 0725-226175, 0723-929170.

Copiii posesori de carduri Membru familial, care participă la activitățile de educație ecologică ale Asociației noastre, beneficiază de o reducere de 20%!


Ofertă educațională pentru clasele V-VIII, clasele IX-XII: