Conștientizare

Grupul Milvus se ocupă de educație ecologică din 1996, când tinerii ornitologi și-au dat seama cât e de importantă transmiterea cunoștințelor dobândite către noile generații. Conservarea naturii nu se poate realiza, fără să ajungă mesajul nostru mai departe. Generațiile următoare, la rândul lor trebuie să ia decizii corecte, să fie conștienți de consecințele faptelor comise.

De ce e importantă natura? Pentru că avem nevoie de ea. Acesta este și motivul pentru care trebuie să asigurăm un viitor și pentru generațiile următoare. Ne propunem să construim o comunitate de oameni care să înțeleagă importanța conservării naturii și care să poată adopta un stil de viață corespunzător.
Ne propunem să formăm tineri care nu numai petrec mai mult timp în natură, o și cunosc mai bine. Prin acest proces de învățare ajung să respecte natura și să aibă grijă de ea.

Pe lângă copii, dorim să formăm și pe adulți mai conștienți cu privire la problemele cu care se confruntă lumea naturală în zilele noastre. În acest sens, ne adresăm mai ales studenților și pedagogilor, dar prezentăm oportunități de conservare a naturii și persoanelor din alte sectoare.

Coordonator program: Kis Réka Beáta, email: reka.kiss@milvus.ro, office@milvus.ro, telefon: 0725-226175, 0723-929170.

Copiii care dețin card Milvus pentru toată familia beneficiază de o reducere de 20%!