Cu un gest mic, poți face un lucru mare

”Iubesc natura și doresc ca și copiii, nepoții și strănepoții mei să se poată bucura de frumusețile care ne înconjoară, dar ce pot face eu de unul singur?”. Dacă te regăsești în aceste cuvinte, dacă crezi că TU nu poți aduce o schimbare semnificativă în conservarea naturii, trebuie să-ți spunem că greșești. Fiecare dintre noi își poate aduce aportul, prin modul în care își trăiește viața și prin susținerea organizațiilor, care fac posibilă ca ceea ce îți dorești tu, un mediu sănătos și durabil pentru generațiile viitoare să se și împlinească.

De-a lungul celor trei decenii de existență, noi, Grupul Milvus am reușit să implementăm numeroase proiecte de conservare a unor specii și habitate, proiecte de monitorizare, care au avut ca finalitate propuneri legislative, am susținut activități de educație a tinerelor generații și nu numai, am salvat animale rănite și multe și multe.

Nu am enumerat aceste reușite pentru a ne umfle în pene, ci pentru ca TU să-ți dai seama, cât de multe lucruri putem face, dacă avem sprijinul tău. Cum poți ajuta? Redirecționând 3,5% din impozitul tău pe venit. Vei face parte din cei care susțin Natura! Poți completa formularul de aici.

Lăsați un comentariu