Egy kis cselekedettel nagy dolgot tehetsz

„Szeretem a természetet, és szeretném, ha gyermekeim, unokáim és dédunokáim is élvezhetnék a minket körülvevő szépséget, de mit tehetek egyedül?„. Ha azonosulni tudsz ezekkel a szavakkal, ha azt hiszed, hogy TE nem tudsz jelentős változást elérni a természetvédelemben, akkor el kell mondanunk, hogy tévedsz. Mindannyian kivehetjük a részünket, ha környezettudatos életet élünk és olyan szervezeteket támogatunk, amelyek lehetővé teszik, hogy megvalósuljon az, amit mi szeretnénk: egy egészséges és fenntartható környezetet a jövő generációi számára.

Két évtizedes fennállásunk alatt nekünk, a Milvus Csoportnak sikerült számos faj- és élőhelyvédelmi projektet megvalósítanunk, olyan monitoring programokat szerveznünk, amelyek jogalkotási javaslatokat eredményeztek, természetvédelmi nevelési tevékenységeket rendeznünk a fiatalabb generációk számára, mentettünk sérült állatokat és sok más olyan tevékenységet bonyolítottunk le, amelyekkel hozzájárultunk a természeti örökségünk megőrzéséhez. 

Nem azért soroltuk fel ezeket az eredményeket, hogy reklámozzuk magunkat, hanem azért, hogy TE is felismerjed, mennyi mindenre vagyunk képesek, ha van támogatásunk. Hogyan segíthetsz? A jövedelemadód 3,5%-ának átirányításával. Így Te is azok közé tartozhatsz, akik támogatják a természetet! itt töltheted ki.

Szóljon hozzá