Păsări confiscate de la comercializanții ilegali din Arad

[singlepic id=471 w=200 h=120 float=left]La data de 30 ianuarie 2011, patru membrii ai Asociației „Grupul Milvus”, împreună cu agenții de la Inspectoratul de Poliție Arad au efectuat un control la piața de animale din municipiul Arad. Scopul a fost depistarea unor contravenții referitoare la comercializarea păsărilor cântătoare din fauna sălbatică.

Cu ocazia controlului am depistat trei comercializanți ilegali, care dețineau un număr de 8 sticleți și 2 florinți. Toate păsările au fost confiscate, inelate și mai apoi eliberate, iar vânzătorii au primit avertisment din partea organelor de poliție. Ca și în lunile trecute, și în viitor vom continua efectuarea unor astfel de controale, și vom solicita organelor competente amendarea comercianților ilegali.

Lăsați un comentariu

This Post Has 2 Comments

  1. szilard

    Da, cunoaştem situaţia, însă nu putem fii prezenţi peste tot. În multe oraşe mari din ţară încă se mai practică capturarea păsărilor cântotoare cu vâsc şi comercializarea acestora. Din păcate, organele competente nu prea iau măsuri în astfel de cazuri. Noi am soluţionat problema cu cca. 7 ani în urmă la Tg.-Mureş.

  2. Vlad Cioflec

    Felicitari!

    Sper sa citesc in viitor despre actiuni similare in toate marile orase. In Bucuresti braconajul depaseste orice asteptari…