Să salvăm berzele din jurul nostru – Milvus la Swimathon 2019

Ard, cad sau pur și simplu sunt desființate de oameni răi voitori. Cuiburile de barză sunt un element de legătură între oameni și Natură, din păcate nu toată lumea înțelege acest fapt. Și totuși, berzele sunt printre cele mai populare animale din România. O demonstrează și numărul oamenilor care, anual, vizionează „live” viața acestor minunate pasări pe site-ul nostru. Ce este și mai impresionant? Faptul că, berzele aleg să trăiască în jurul nostru, să ne fie parteneri de-a lungul verii, să ne ofere o conexiune cu copilăria, natura și animalele sălbatice din jurul nostru. Câți dintre noi nu am stat minute în șir uitându-ne la un cuib de barză? Dar, cuiburile acestor păsări sunt în pericol. Grupul Milvus a creat propriul model de suport pentru cuib, bazat pe experiența noastră de peste 25 de ani în conservare. Pe baza lor dorim să realizăm din fondurile strânse noi suporturi pentru cuiburi de barză.
Vrem să reconectăm oamenii la natură prin montarea a cinci cuiburi de barză în localitățile din județul Mureș de unde am primit deja cereri concrete pentru acestea. Aceste cuiburi vor fi predate gratuit localităților, în colaborare cu autoritățile locale și distribuitorul de electricitate din zonă. Ele pot reprezenta și un motiv de mândrie locală, un loc ideal pentru orele de biologie pentru cei mici, dar și motiv de recreere pentru cei care vor să se bucure de frumusețea acestor păsări.
[text style=”background_green”]Fă parte din echipa noastră de înotători și vei deveni un ambasador al cauzei noastre. Berzele au nevoie de forța ta! Contactează-ne pentru detalii – office@milvus.ro.[/text]

Lăsați un comentariu