10 berze și-au luat zborul către Africa

În urmă cu câteva zile am reușit să redăm libertatea a 10 berze. Berzele – 2 adulți și 8 pui – au sosit la noi din diferite părți ale țării, unele cu aripi rupte, iar altele cu răni la cioc. După o recuperare completă, acestea au putut să simtă din nou gustul libertății, alăturându-se celorlalte berze pregătite de migrația către continentul african. 

Dar nu toți puii pe care îi avem în grijă la Centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice au fost la fel de norocoși. Câțiva dintre ei sunt încă în convalescență și vor rămâne la noi până în martie a anului viitor. 

Cei care sunt încă cu noi au nevoie de sprijinul tău. Centrul nostru nu beneficiază de finanțare guvernamentală, nici de fonduri din străinătate, ci este în totalitate susținut din donațiile unor oameni și firme cu suflet mare. Din păcate, în momentul de față donațiile acoperă doar o mică parte a cheltuielilor centrului,  așa că facem un apel către Tine, ca în măsura posibilităților să ne susții activitatea, pentru ca noi, la rândul nostru să putem ajuta cât mai multe animale sălbatice aflate în nevoie. 

Aici poți sprijini activitatea centrului nostru. 

Lăsați un comentariu