În ultimii 30 de ani ne-am dedicat cu pasiune conservării naturii. Suntem o organizație independentă, apolitică și ne asigurăm resursele, în cea mai mare parte, prin eforturi proprii. Donația ta este un ajutor important, permițându-ne să asigurăm continuitatea acțiunilor noastre de conservare a naturii. Prin contribuția ta financiară te alături eforturilor noastre de a crea un viitor mai bun pentru natură și oameni.

Îți apreciem și respectăm încrederea de a susține organizația noastră și interesul față de protecția naturii. Ne angajăm să folosim aceste resurse cât mai eficient, cu profesionalism și integritate. Detalii privind activitățile desfășurate de noi și sursele noastre de finanțare sunt disponibile aici.

Donează!

Cantitate Totală
Date personale
Am citit nota de informare și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal. Datele personale nu vor fi divulgate unor terțe persoane.
 
Opțiuni de plată
 
[x] Transfer bancar

Detaliile transferului bancar:

Asociația Grupul Milvus, Tg.Mures, România
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Bucureşti
Cont bancar (EUR): RO03 INGB 0000 9999 0179 9043
Codul SWIFT: INGBROBUXXX
Cont bancar (RON): RO02 INGB 0000 9999 0186 2693

Tranzacție sigură realizată prin platforma Stripe. Datele dvs. financiare nu sunt stocate de Asociația „Grupul Milvus”. Pașii de verificare ai tranzacției diferă în funcție de banca dvs.

Photo: Cristi Dadalau