O nouă ediție de succes a Concursului de Fotografie de Natură Milvus

O fotografie care chiar valorează mai mult decât o mie de cuvinte, cu un mesaj puternic, o privire asupra impactului nociv pe care, noi, oamenii, îl avem asupra ecosistemului fragil. Asta este fotografia câștigătoare a Concursului de Fotografie de Natură Milvus, ajunsă la a 14-a ediție. Lalith Ekanayake din Sri Lanka a ales să imortalizeze o turmă de elefanți sălbatici care se hrănesc pe o groapă de gunoi, iar juriul a decis că această lucrare merită premiată cu Marele Premiu.

Lalith Ekanayake, Sri lanka : Sorry Sight

De această dată, ceremonia de premiere și vernisajul expoziției a fost organizat în Brașov, în cadrul Festivalului Lynx.

Grupul Milvus a fost unul dintre organizațiile partenere ale acestui festival și dorim să felicităm echipa de organizare pentru angajamentul și demersurile lor de a promova frumusețea naturii prin intermediul fotografiei și filmului documentar. În cadrul festivalului, au fost difuzate documentare premiate național și internațional, cu mai mulți invitați speciali din țară și din străinătate, expoziții foto și numeroase evenimente pentru cei mari și mici.

Q&A cu Papp Tamás, despre comportamentul și viața pițigoilor

Lucrările premiate la Milvus Photocontest pot fi admirate în Brașov pe „Aleea din fața Primăriei” până în data de 17 iunie, după care vom anunța locul și perioada în care vor putea fi vizionate și în Târgu Mureș. Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor acestui concurs de fotografie.  Sperăm că imaginile lor vor atinge inimile cât mai multor persoane și vor inspira noile generații.

Și nu uitați! Responsabilitatea de a ne ocroti natura este în mâinile noastre. Fiecare dintre noi are puterea de a face o diferență, fie prin fotografie, fie prin implicare activă, fie prin susținerea unei organizații de conservarea naturii sau pur și simplu prin cultivarea unei mai mari aprecieri pentru lumea din jurul nostru.

Lăsați un comentariu