Dumbrăvioara online again

Dear friends of the storks, in the last few days we encountered technical problems with the live transmission from the Dumbrăvioara stork nest. We apologize, but these problems are sometimes unavoidable. Still, our contest continues. We are waiting for print screens with the first stork from the nest.

Comments

 1. Urban Werner says:
  April 11th, 2018 at 10:35

  Buna ziua.Am urmarit cu pasiune anul trecul perechea de berze care a avut initial 4 pui,dar doar 3 au supravietuit.In acest an cuibul imi apare gol,oare nu sau intors??Am aflat ca mai este un cuib monitorizat la Dumbravioara,cum pot sa-l urmaresc?Nu am gasit pe sait nici o posibilitate,tot acel cuib gol imi apare.Va multumesc pentru indicatii.Cu stima,Werner Urban

 2. adrian buta says:
  March 20th, 2018 at 22:10

  buna seara,
  sunt un admirator al site-ului pe care il administrati, locuiesc in Sibiu si am urmarit cu viu interes anul trecut, familia din cuib si dezvoltarea puiutilor.
  apreciem si va felicitam pentru munca pe care o depuneti si am dori sa aflam in ce mod putem sa face parte din grupul de comentarii al camere web.
  va dorim succes si in acest an si astept cu drag sa vad ca se populeaza cuibul din nou, cuib la care barzucile vor avea ceva de lucru pt a-l reface.

 3. Dan Stanescu says:
  March 20th, 2018 at 22:03

  Vad ca e cam trista soarta berzelor, in general in tara, in aceasta ciudata primavara ! Din imaginile transmise de camera web din Dumbravioara am observat ca cuibul ar fi fost incendiat ! E reala imaginea sau vreun trasnet este cauza ca nu pot crede ca cineva ar fi facut un astfel de gest !? Daca imaginea cu cuibul “ars” este reala nu ar trebui curatat inainte de venirea berzelor ! Cu toata stima , Dan Stanescu, Resita

Leave a Reply

Your email address will not be published.All the fields marked with * are required.