Blog

  • Post category:News
  • Post comments:5 Comments
This category will contain posts from our team.

Leave a Reply

This Post Has 5 Comments

  1. Stefan

    La Dumbrăvioara a murit un puiut din cei 4. Cred ca azi noapte (08/09,06,2017). Tare as vrea sa putem ajuta cumva. A ramas tot in cuib.

  2. andreica cristian

    În localitatea Vișeu de Sus am observat pe un pod(terasă de deal) un pui de sturz. Trimite-mi o imagine cu un pui de cocoșar și cu unul de sturz cântător pt. indentificare.
    Dacă este un pui de sturz cântător nu m-am așteptat ca sturzul cântător să fie o specie cuibăritoare în zona localității.

  3. dragu eugenia

    Puiuti de barza sunt dragalasi.Totul este atat de captivant. Si localnicilor, vecinii berzelor trebuie sa le transmiteti toata aprecierea mea pentru modul cum au inteles viata sub supraveghere, 24/24. jeni dragu

  4. dragu eugenia

    Felicitari pentru echipa voastra, ati facut lucruri extraordinare pentru fauna Romaniei, proiecte originale, unice,educative…..Cuvintele cateodata sunt prea putine pentru a exprima aprecierile, importanta muncii voastre. Pacat ca la Tg. Mures nu s-a putut salva statiunea de cercetare si productie animale de blana.ZILNIC urmaresc, cuibul de berze, sunt fascinata de ceea ce vad live, am recomandat tuturor cunostintelor mele, situ-ul milvus, chiar si prietenelor din strainatate. Cu toate ca sunt inginer zootehnist , cu studii aprofundate de genetica si ameliorare animala, ceea ce descopar live imi intareste convingerea ca pe pamant, pe TERRA, oamenii au INCA MULTE DE DESCOPERIT SI PROTEJAT. Cred ca fondurile uriase alocate pentru Marte, Luna,etc. ar trebui dirijate pentru a ne conserva, proteja planeta noastra. Sunt cu tot sufletul alaturi de voi. Multa sanatate si mai multe proiecte,
    jeni dragu-otopeni-ilfov