Dragi pedagogi, părinți și copii!

În anul școlar 2018-2019, Grupul Milvus vă oferă o gamă variată de activități la care puteți să participați săptămânal sau ocazional cu grupa sau clasa voastră! Activitățile sunt contra cost, finanțările dumneavoastră ne vor ajuta să derulăm aceste activități în fiecare an.

Prezentări

Învățăm despre diversitatea viețuitoarelor – cu ajutorul păsărilor ne conectăm la Natură. Fotografiile, filmele, poeziile și basmele ne ajută să cunoaștem mai bine lumea minunată a păsărilor.

Activități de bricolaj

Am pregătit o serie de activități prin care apelăm la simțurile copiilor și descoperim lumea viețuitoarelor, în special cea a păsărilor. Activitățile noastre dezvoltă creativitatea fiecărui copil, dar îmbogățește și cunoștințele despre speciile de păsări din țara noastră.

Activități în aer liber

Mișcare, aer curat, bună dispoziție, jocuri: toate sunt importante pentru dezvoltarea sănătoasă a trupului și a sufletului. Scopul activităților: să petrecem mai mult timp în aer liber, să dezvoltăm nevoia copiilor de a petrece mai mult timp afară. În cadrul acestor jocuri învățăm despre natură și dezvoltăm un comportament eco-responsabil.

Excursii

Descoperim locuri noi împreună! Observăm și simțim Natura. Învățăm mai multe despre păsări, ne îmbogățim cu experiențe noi. Admirând Natura învățăm să ne comportăm corespunzător cu viețuitoarele. Avem ocazia să aflăm mai multe despre viața animalelor din centrul de reabilitare a animalelor sălbatice și ne îmbogățim cu noi cunoștințe.

Scopul acțiunilor noastre este educarea unei generații de copii care să îndrăgească activitățile în aer liber, cunoaște și prețuiește Natura, viețuitoarele ei. Dorim să formăm o comunitate care înțelege protecția naturii și simte importanța acesteia, și totodată adoptă un stil de viață adecvat.
Finanțarea dumneavoastră va asigura continuarea acțiunilor noastre de educație.

Coordonator program: Kis Réka Beáta, email: reka.kiss@milvus.ro, telefon: 0725-226175,  0723-929170

Lăsați un comentariu