Anunț angajare

Asociația „Grupul Milvus” caută trei asistenți de teren pentru monitorizarea speciilor de păsări din România, pentru perioada 15 mai – 15 iunie. De-a lungul acestei perioade, vei putea însoți specialiștii ornitologi pe teren pentru evaluarea diferitelor populații de păsări, vei da o mână de ajutor în procesul de observații și vei ajuta la transportul și instalarea echipamentelor.

Vei avea oportunitatea de a călători în toată țara și vei beneficia de o perioadă extraordinară de învățare: determinarea speciilor, comportamentul lor, ecologia acestora. Angajarea are loc pentru o lună, dar există posibilitatea de a extinde perioada cu încă 1 – 2 luni.

Condiții: disponibilitatea de a merge pe un teren dificil și accidentat, conducerea autovehiculului în timpul nopții, categoria B, cunoașterea tehnicilor de înot.

Avantaje: aptitudini în a mânui caiace – canoe și cunoștințe despre păsări.

Dacă te interesează acest post, trimite-ne o scrisoare scurtă de intenție (scrie-ne de ce crezi că ești potrivit pentru acest loc de muncă) și un CV pe adresele de mail hajnal.kuti@milvus.ro și zoltan.d.szabo@milvus.ro. Data limită este 15 aprilie.

Lăsați un comentariu