Monthly Archives: January 2016

Donează 2% pentru Centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice!

 Donează 2% pentru Centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice!

www.wildliferescue.ro

Vă mulțumim!

Aici puteți descărca:

formularul 230 – pentru cei care au venituri din salarii
formularul 200 – pentru cei cu venituri din alte surse*
Data limita pentru depunerea formularelor este 25 mai 2017

Citeste mai departe

Postat în categoria Știri | 1 Răspuns

Numărăm pescăreii negri!

E ianuarie din nou, continuând tradiția, pe 24 ianuarie dăm startul recensământului de iarnă a pescărelului negru. Cea mai mare populație din această specie din județul  Mureș este localizată în defileul Mureșului între Deda și Toplița. Împărțiți pe echipe, vom număra indivizii din această specie pe mai multe sectoare. V-am făcut curioși? Vă așteptăm, duminică, alături de noi. Înscrierile se fac până vineri la următoarea adresă de mail iulia.vizi@milvus.ro sau la numărul de telefon 0747 416280.

Vezi AICI rezultatele de anul trecut.

 

Postat în categoria Știri | Lasă un răspuns

Pajiști cu înaltă valoare naturală compromise aproape total!

IMG_8550 (2)Aratul și discuitul terenurilor agricole din zonele cu regim special de protecție sunt în atenția Grupului Milvus. În multe cazuri, aceste procedee agricole conduc la distrugerea totală sau parțială a unor habitate de interes european.

Acesta este și cazul pajiștilor din Sânmartin și Macea, județul Arad, unde peste 350 de hectare au fost transformate în terenuri agricole prin procedee mecanice. Citeste mai departe

Postat în categoria Știri | Lasă un răspuns

Recensământul de Iarnă al Păsărilor de Apă – 2016

reces fotoÎn prima lună a anului are loc tradiționala „Numărătoare de Iarnă a Păsărilor Acvatice” (Midwinter Count), sub coordonarea Wetlands Internațional.
În acest an, perioada recomandată este 10-31 ianuarie. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la lansarea programului, iar recensământul se desfășoară sub sloganul ”IWC50: Let’s make it count”. Citeste mai departe

Postat în categoria Știri | Lasă un răspuns