2015-ben is lesz gyűrűzőtábor a Chituc-turzáson

IMG_73932014-ben a „Milvus Csoport” Madártani és Természetvédelmi Egyesület gyűrűzőtábort szervezett a Chituc-turzáson, amely során a táborban részvevő szakemberek összesen 100 madárfaj 12877 egyedét jelölték meg. Az idén folytatni szeretnénk a gyűrűzést és ehhez lelkes gyűrűzők és önkéntesek segítségére számítunk idén is.

A tábor idén július 12-én indul, és október végéig fog tartani. Amennyiben bárki gyűrűzőként vagy önkéntesként részt szeretne venni a táborban, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, Marton Attilával az attila.marton@milvus.ro email címen.

A 2014-es Chituc-i gyűrűzőtábor végső, román nyelvű jelentése (angol és magyar kivonattal) megtekinthető itt. Kérjük, látogasson el a tábor Facebook oldalára is, itt.IMG_7913

This entry was posted in Hírek. Bookmark the permalink.

2 Hozzászólás

  1. Pal Lajos says:

    Congratulations guys, was a good job!! A nice presentation also…

  2. Eve Miller says:

    Hi,
    I am a “C” Ringer from Israel, two years as a “C” license, over 2000 birds in the Hula Valley. We are the largest ringing station in Israel’ mostly song birds in wetland and swamp habitats. I am available to help for a week to 10 days whenever you need- if you could send me details.
    Eve Miller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *