Gólyamegfigyelő játék: mikor érkezik meg a gólya párja?


2012. április 25-én 14 óra 56 perckor Bartók Csaba volt az első, aki meglátta a sáromberki gólya párját! Gratulálunk!

Visszakerült a kamera a sáromberki 10-es számú gólyafészekhez és éjjel-nappal élőben közvetíti az ott történteket. A tavaly izgalmasan alakultak az események, és mivel sokan nagy lelkesedéssel figyelték a gólyacsalád mindennapjait, úgy gondoltuk, idén díjazzuk azokat, akik elsőkként figyelik meg az érdekesebb eseményeket a fészekben.

Egyelőre a sáromberki gólya egyedül ül a fészken. De bármikor felbukkanhat a párja. Keressük a szemfüles megfigyelőt, aki elsőként látja meg idén a két gólyát egyszerre fészken!

A játékszabály: kizárólag a Milvus Csoport honlapján (https://milvus.ro/Hu/category/live-webcam, de pl. a Justin tv honlapjáról nem érvényes) látható megfigyelőkamerán keresztül kell figyelni a gólyafészek eseményeit. Az eseményt Print Screen*, Screen Capture stb. segítségével képként le lehet menteni. A lementett képet JPG formátumban kell beküldeni a játékos nevével és lakhelyével (településnév) a competition@milvus.ro e-mail címre. Kérdéseiket, hozzászólásaikat ugyanerre a címre várjuk.

*A Print Screen (Prt Scn) gomb megnyomásakor a számítógép rögzíti a teljes képernyő képét, majd ez beilleszthető (CTRL+V) Paint vagy hasonló programba, majd onnan JPG formátumban lementhető.

Hozzászólások

 1. Szilárd mondja:
  August 22nd, 2012 at 20:43

  Kedves Erzsó,

  Köszönjük, hogy látogatta oldalunkat és bejegyzést írt a Milvus honlapjára.
  Reméljük, hogy jövőre is figyelemmel követi majd a sáromberki gólyák életét.

  Üdvözlettel, Szilárd

 2. Erzsó mondja:
  April 25th, 2012 at 21:43

  Jó éjszakát, gólyák!!!!

Szóljon hozzá

Az Ön e-mail címe nem lesz közzétéve.Az összes mező, ami a * van jelőlve, kötelező.