Stork fan? Be on the spot, here’s a new contest!

We thank all the stork fans, who observe day and night the life of these beautiful birds from Dumbrăvioara. Now, the two parents have a special care for the four eggs, but we hope that the chicks will hatch soon. Be the first to capture that moment and win a Milvus promotional package. We are waiting for your printscreens at iulia.vizi@milvus.ro.

This entry was posted in Stork blog, News. Bookmark the permalink.

5 Responses to Stork fan? Be on the spot, here’s a new contest!

 1. Magda says:

  Bună dimineața, urmăresc în fiecare zi acest cuib și acum sunt foarte trista să văd că un puiuț nu a rezistat ploii de ieri și că stă nemișcat, mort, nu știu ce se va întâmpla cu el, îl dă jos mama lui când vede ca nu mai reacționează sau trebuie să meargă cineva să îl ia de acolo,, îmi pare tare rău că a sfârșit așa!!!

 2. Tanase Vasile says:

  Acum sunt patru pui !Oare vor reusi sa supravietuiasca toti patru ?Depinde de modul in care parintii vor reusi sa-i hraneasca in suficienta masura pe toti patru.Daca nu, legile naturii vor rezolva problema,in sensul ca vor supravietui cei mai puternici.Sper totusi sa ramana cu totii si sa fie o familie numeroasa!

 3. Kati says:

  Trei puiuti :)

 4. dragu eugenia says:

  Draga Iulia, sunt atat de bucuroasa ca la Dumbravioara avem iar puiuti. Acum la ora 17.30 din 14 mai a iesit si al 2-lea puiut……Cred ca sunt primii puiuti din Romania, cel putin din cuiburile monitorizate prin camere live…..Ar trebui sa apara puiuti la Carani, Carpinis, Cristian…..Apreciez activitatea de la Milvus, va felicit, aveti o echipa minunata si rezultate pe masura. Succes in continuare…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *