Barză albă webcam – Dumbrăvioara (județul Mureș)

În direct:

Mulţumim echipei Netsoft și familiei Barta pentru suport!

Postările publicate în secțiunea COMENTARII nu reprezintă punctul de vedere al Asociației  pentru Protecția Păsărilor și a Naturii „Grupul Milvus”, în afară de acele comentarii care poartă titlul „Milvus Group”.

This entry was posted in Camera web and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1,475 Răspunsuri la Barză albă webcam – Dumbrăvioara (județul Mureș)

 1. Bossu says:

  Bai, ia zi unde drecu e barza

 2. stefan says:

  Mi-e dor!

 3. Székely Hajnal says:

  O

 4. Corina says:

  Cum? A fost o barza si pe aici? Am pierdu-o, din pacate… :(

 5. hadrian says:

  Nu ştiu… Şi la ora asta este acea barză în cuib. Nu-mi dau seama, fiind noapte, iar imaginea fiind alb-negru, dar această barză nu pare a fi dintre puii sau adulţii pe care i-am tot urmărit. Pare mult mai mică, şi foarte zgribulită (bolnavă?… plouată?). Poate că nu s-a terminat povestea berzelor din acest an, chiar dacă cu alţi “actori”…

 6. Adriana says:

  A aparut o barza in cuib!

 7. stefan says:

  O fetita in cuib. Cu dragoste de la Bucuresti, drum bun iubito!

 8. Erika says:

  O barza in cuib! Oare nu a reusit sa plece cu celelalte? / Egy ázott gólya didereg féllábon a fészekben! Vajon nem sikerült elindulnia a többiekkel?

 9. Bella says:

  Elmentek a gólyácskáink…. Szép és könnyű utat kivánunk nektek!! Remélem tavasszal felkeresitek otthonaitokat…, nagyon várunk vissza!!!

 10. Liz says:

  Da, s-a terminat – pe aceste meleaguri – frumoasa poveste scrisa de aceasta familie de berze. Le doresc drum bun si linistit spre “tarile calde”. Deja mi-e dor si abia astept revenirea lor (un motiv in plus sa iubesc primavara…) Multumesc, Milvus! Sa aveti spor in tot ceea ce faceti!

 11. Erika says:

  Multumesc pentru tot, Milvus. Mi-a fost o placere sa urmaresc viata berzelor de fiecare zi, era foarte interesant. Drum bun, berzelor, si sa ne revedem la anul!
  Köszönök mindent, Milvus! Élmény volt megfigyelni a felcseperedő gólyákat és szüleiket, kicsit “részt venni” a mindennapjaikban. Remélem, jövőre is láthatjuk őket. Jó utat, gólyácskák!

 12. dina says:

  Au plecat minunatele noastre berze!Si ne-au ramas …amintirile!Sau poate asa cum spunea intersantul “DUHU` BERZII, a ramas cu noi…si “duhu`berzei …ce-a murit”!Le asteptam in primavara urmatoare!Cu multumiri celor de la Milvus …si tuturor celor ce i-au ajutat!Sunteti formidabili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *