Pasionat de cercetare? Aplică pentru o Bursă Milvus!

Ești tânăr, pasionat de biologie și vrei să derulezi un proiect de cercetare propriu? Atunci te poți număra printre bursierii Milvus.

Proiectele din anii trecuți au adus rezultate formidabile și îmbucurătoare privind anumite specii protejate din România. Astfel, Păun Georgiana în cadrul proiectului ei „Vipera de stepă în Transilvania: identificarea habitatelor noi folosind tehnici de modelare a nișei ecologice” a identificat o nouă populație de viperă! Petrișor Gălan ne-a ajutat cu date importante prin „Identificarea coloniilor de vânturel de seară (Falco vespertinus) din Moldova (România)”, iar Kovács Csilla a colindat munții pentru “Cercetarea habitatelor cocoșului de munte (Tetrao urogallus rudolfi)”.

Următorul cercetător poți fi tu!

Descarcă formularul și câștigă o bursă de 1500 RON pentru un proiect individual sau 3000 RON pentru un proiect în grup. Bursa este deschisă pentru elevii și studenţii (liceu, colegiu şi universitate) interesaţi de zoologie, ecologie şi/sau protecţia naturii. Scopul bursei este de a ajuta tinerii cercetători în derularea unor proiecte individuale sau de grup de evaluare/cercetare. 

Prin procedura de evaluare, vom selecta cele mai bune și inovative proiecte care coincid cu obiectivele generale ale Grupului Milvus, teme în studiul speciilor de animale și plante periclitate și/sau protejate, arii protejate și situri Natura 2000 sau activități de monitoring.

Data limită de predare a proiectelor este 17 martie (vineri) 2017.

Un mail la office@milvus.ro sau istvan.komaromi@milvus.ro vă poate aduce mai multe informații!

This entry was posted in Știri. Bookmark the permalink.

Un răspuns la Pasionat de cercetare? Aplică pentru o Bursă Milvus!

 1. jeeva says:

  Dear Sir/Madam,

  Your blog is really good and proved a knowledgeable medium for the community. If anyone is interested in the master’s programme scholarship program then, here is “Barcelona GSE Master Scholarships for International Students in Spain, 2017-2018” which is available for the International students

  Scholarship Deadline: June 25, 2017.

  Applicants can get more information about the Scholarship through the given link:

  http://scholarship-positions.com/barcelona-gse-master-scholarships-for-international-students-in-spain-2015/2015/05/14/

  If you want to read articles related to scholarships like, how to apply for scholarship, how to get scholarship, Scholarship thank you letter etc. Then go through the given link: http://scholarship-positions.com/blog/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *